Хималайска солна пещера

Солна стая за нашите деца

Когато сезонът на настинките настъпи, ние в ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК сме подготвени с нашата ХИМАЛАЙСКА СОЛНА ПЕЩЕРА! Ето кратко обяснение на методът на халотерапията – 👉🏻Най- общо настинките и грипът са две инфекции, причинени от вирус, от които нараства носната лигавица, получаваме сълзене,интензивно кихане и кашлицата.

👉🏻Вирусите, които причиняват тези две остри дихателни инфекции са различни.

🙇‍♀️При заболяване с грип, обикновено се наблюдава повишена телесна температура, общо неразположение, което понякога е и стомашно, телесни болки и главоболие, кихане и липса на апетит.

👉🏻🤦🏻‍♀️При настинка, най-честите симптоми се проявяват чрез дихателни проблеми като наличието на прекомерна носна слуз и упорита кашлица, запушен нос и секретиране, усещане на болки и възпаление на гърлото, но не предизвиква треска и състоянието на неразположение е по-ниско.

🍀Как действа халотерапията?🍀

✅Лекуването с халотерапия е 100% натурален и безвреден метод на лечение, който предлагаме .

✅Благодарение на хималайските солни частици, които съдържат 84 минерала, те успяват да проникват в дихателните пътища като намаляват количеството носна слуз, която причинява запушването на носа, убиват вирусните бактерии и разширяват дихателните пътища в носа и носните кухини като ускоряват отичането на слузта, останала в белите дробове.

✅Също така подобрява работата на белите дробове и спомага кашлицата да не слезе надолу.

Посещение на хималайската солна пещера с група до 4 деца
(20 мин.)
5.00 лв.

* Заплащането на таксата се извършва седмично.