Седмично меню

Храненето на децата е съобразено с тенденциите в здравословното детско меню и е обогатено с много плодове и зеленчуци. Включва четирикратно хранене по време на престоя на децата в детската градина и е осигурено от  Детска кухня ВИП БЕБЕ.

При изготвянето на детското меню, екипът ни се доверява на доказани специалисти – педиатри, алерголози и диетолози. Киноата, ананасът, пуешкото месо и листните зеленчуци са само малка част от високохранителните продукти, с които се осигурява балансираното хранене на Вашето дете.

Детска кухня ВИП БЕБЕ подхождат с внимание към специфичните нужди на различните деца, затова предлагат и специално меню за тези от тях, в чието хранене не бива да присъстват прясното мляко и яйцата.

Храната се доставя чрез специализирано бусче за доставки на храна по домовете. Порциите пристигатв 3 броя индивидални еднократни пластмасови кутии за всяко дете- супа на деня, основно ястие и десерт.

Ако желаете да прегледате менюто на детска кухня VIP бебе, за деца над 3 г. за съответният ден, щракнете тук- http://vipbebe.com/menu.php?id=4

Всеки ден според здравословните изисквания на децата се предоставя и плод според сезонноста. Плодовете се закупуват от сертифицирани производители, като държим те да са изцяло произведени в България и отглеждани според наложените био стандарти.

С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА– С грижа за опазване на околната среда Детска кухня ВИП БЕБЕ използва торбички, изработени от Polydegralex, материал, който отговаря на европейските екостандарти и е 100 % разградим. В зависимост от климата и  %  вложен адитив, естественият разпад става за период от 1 до 3 години, докато без него разграждането е за повече от 300 г.