Материална база

Цветно детство

Децата на ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК имат най- цветното и детско ежедневие! Всичко при нас е весело и жизнерадостно. Материалната база в детската градина е съобразена изключително с възрастовите групи и интересите на децата които я посещават.

Педагогическият персонал и ръководството на градината следят постоянно изменящите се интереси на децата и съобразяват игрите с които децата се забавляват. Градината има политика на ежемесечно допълване с нови играчки или пособия на материалната база.

Основна политика на детската градина е никога да не пести от материалите с които децата трябва и имат нужда да развиват своето личностно творчество.

Винаги всички деца без изключение участват във организираните дейности и събития.

Обучението в детската градина позволява както класическо обучение, така и интерактивно.

Обучението в детската градина позволява класическо обучение, като за всяко дете има осигурени безплатни учебници и помагала по системата „Моливко“. Всяко дете има подсигурени училищни материали от базата на детската градина, като блокчета, различни видове крафт листи, личен моливник, които е попълнен с най- необходимото за детето- флумастери, пастели, моливи, ножица, листи и гланцирани листи.

Също така провеждаме и интерактивно обучение, което е неразривно свързано с класическото такова. Така даваме на децата по- голяма яснота и те с лекота осмислят наученият материал.

Предвид противоепидемиологичните мерки и въведеното он лайн обучение на територията на Република България, което засегна и детските градини, ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК- РУСЕ предложи на децата си и всекидневно он лайн обучение чрез специализираната платформа на GOOGLE, Classroom.

Разполагаме и с изключително комфортен и спокоен кът за спане.

За игрите навън разполагаме с наш частен двор. Той е съобразен изцяло с нуждите на децата, обезопасен е и е пригоден с подходящи кътове за отдих със столчета, масички, пързалка, няколко вида люлки, детска къща за игра и различни видове детски превозни средства- колички, тротинетки, скачащи топки и други.

Нашите деца прекарват голяма част от времето си на двора. Педагозите на частната детска градина измислят специални игри и занимания с които да заинтригуват децата и да прекарват повече време на открито. Ние садим цветя, учим се как да се грижим за тях, лятото се забавляваме с помощта на много щури водни балони, учим навън, дори често обядваме на двора при цветята и най- важното, имаме много играчки с които да играем навън, също както вътре.

Халотерапията има антибактериално, антимикотично и противовъзпалително действие. Тя подпомага функциите на дихателната система и кожата. Доказано е, че действа ефективно както при по-големи, така и при малки деца.
Ето затова децата от Частна детска градина с изучаване на английски език редовно посещават. Впускат се в здравословни игри и си тръгват отпочинали и заредени за още приключения в градината!

Нашият приоритет е да подпомогнем и имунитета на детето.

Отскоро отворихме и нашите 2 нови зали за по-големите ни възпитаници. Обширни и големи, залите предлагат на децата възможността за свободно движение дори и през студените зимни месеци.
Едната учебна зала е обособена като специална класна стая съобразена с възрастта на по-големите деца. Освен по-изчистения и интериор, който има за цел да ги приобщи и помогне да свикнат с предстоящата учебна среда, в залата не отсъстват и цветните елементи, материали и пообия които да развиват детското въображение и желание за игра.

В нашата детска градина сме помислили и за физическото възпитание на децата. Една от залите е обособена като специален физкултурен салон с изкуствена трева, доближавайки се колкото се може до средата отвън. Целта е непрекъснатото физическо възпитание на децата както през летните и топли месеци, така и през по-студените и ветровити.

Част от нашата галерия

Престоят на децата в Хималайската солна пещера продължава 20 мин. и е винаги под контролирания надзор на учителя.